X

Over Davids

No – nonsense!
Davids is een “drempel loos” bouwkundig ontwerp- en adviesburo met meer dan 25 jaar ervaring in het grote werkveld van de bouwwereld. Wij werken voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers. Deze werkzaamheden lopen uiteen van kleine en grote verbouwingen, bijgebouwen, recreatiewoningen en recreatie- terreinen, nieuwbouwwoningen, bedrijfshallen, scholen tot en met innovatieve ontwikkelingen op het gebied van wonen, recreëren en bouwmethoden. Wij kunnen een gebouw geheel ecologisch uitwerken zodat uw bouwwerk een zo klein mogelijke voetprint achter laat. Deze kennis gebruiken we ook om gebouwen die meer traditioneel gebouwd worden zo duurzaam mogelijk te realiseren. Hiermee hopen we dat we de bouwwereld steeds een stapje minder milieubelastend kunnen laten zijn.

 

Wij werken met 3D modellen om de opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de beeldvorming en boven alles een hoge kwaliteit van tekenwerk te leveren om faalkosten zo veel mogelijk uit te sluiten.Daarnaast werken wij de 3D modellen op tot foto realistische impressies en animaties van zowel het exterieur al interieur.

 

Dit doen wij ook als losse opdrachten voor professionele opdrachtgevers voor het maken van presentaties, verkoop brochures, reclame folders en filmpjes, bouwborden en wat nog meer gevraagd wordt.

 

Wij werken nauw samen met andere partners in het bouwproces zoals architecten bureaus, andere adviesbureaus, aannemers, ontwikkelaars en andere spelers op deze markt. Hierdoor is ons netwerk zeer groot, hiermee vergroten wij ons kennis veld en kunnen u maximaal van dienst zijn.

 

Wij stellen ons dienstbaar op naar u en uw programma van eisen en begeleiden u met onze vakkennis om het maximale uit uw project te halen.

 

Door vroegtijdig het budget vast te stellen en te bewaken kunnen wij de uitdaging samen met u aangaan om uw dromen werkelijkheid te maken. In elke fase van het bouwproces kunnen wij u van dienst zijn. Vanaf het eerste idee tot en met de oplevering en het onderhoud van het bouwwerk. En elke fase daar tussen in met als belangrijkste fase het aanvragen van de omgevingsvergunning.

 

Onze deur staat voor u open, bel gerust of kom een keer langs voor een vrijblijvende kennismaking.